Căutare
0
Coşul meu

Despre noi

bebeorganic.ro este un magazin online ce are misiunea de a pune pune la dispoziția părinților produse deosebite pentru bebeluși și copii mici, realizate exclusiv din materiale naturale, verificate temeinic pentru a fi cât mai puțin dăunătoare pentru pielea bebelușilor;

• față în față ne putem întâlni la târguri pentru părinți și copii. Anul 2018 a fost un an cu multe astfel de evenimente : Iarmaroc Zen, Alegria, Piua, Baby Boom Show sau Agenda Bio.

• îmi face plăcere să particip și la conferințe și workshopuri pentru startupuri sau despre e-commerce așa că vorbesc mult despre bebeorganic. ro și la acestea. Poate ne-am văzut la Academia Minților Creative, Bucureștiul Întreprinzător, Startarium Pitch Day, Retail Arena sau Gpec?

• eu sunt Diana Paramanov și am pornit bebeorganic.ro după ce am descoperit calitățile și beneficiile bumbacului organic, extrem de prietenos cu pielea copilașilor, folosindu-l pentru băiețelul meu ce suferea de dermatită atopică.

• te invit să arunci un ochi pe websiteul nostru. Vei descoperi bodyuri și costumașe pentru bebeluși sau prematuri, hăinuțe de tot felul pentru fetițe și băieței până la 2 ani din bumbac organic sau din lâna și mătase. În plus, te poți amuza și delecta cu o gamă simpatică de jucării din lemn, cauciuc natural sau bumbac organic pentru cei mici.

• dacă alegi să plasezi o comandă, să știi că cel mai probabil îți voi da un telefon să o confirmăm și să te anunț și când poate pleca de la noi. Apoi o împachetăm cu grijă și o expediem cât mai repede cu putință. În 2-3 zile va ajunge la tine, cel mai probabil.

• de-abia așteptăm să ne spui cum ți s-au părut produsele, după ce le primești. Ne bucurăm dacă ne dai un telefon, un mesaj, ne lași un review pe facebook sau pe website sau ni-l spui direct la următorul târg la care ne întâlnim !


Diana Paramanov

Bebe Organic

0725100300

comanda at bebeorganic.ro

https://www.facebook.com/bebeorganic.ro/


Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele promoționale!

* E-Mail: