Căutare
0
Coşul meu

Informații despre livrare și plată

Comandă

Poți comanda ONLINE, cu sau fără un cont de utilizator. Dacă alegi să-ți creezi un cont, avantajul este că îți va fi mai ușor să plasezi următoarele comenzi deoarece datele tale de contact vor fi deja salvate. Dacă ai nelămuriri sau mai ai întrebări suplimentare, ne poți contacta TELEFONIC și poți plasa și prin aceasta metodă o comandă, între orele 10.00 și 16.00. De asemenea, poți trimite comanda ta și pe E-MAIL la comanda@bebeorganic.ro

Livrarea

Înainte de a plasa o comandă trebuie să știi că taxa de livrare este de 10 lei pentru orice oraș sau localitate. Dacă comanda ta depășește 200 lei tva inclus, atunci transportul va fi GRATUIT.

După plasarea comenzii, te vom contacta telefonic pentru confirmarea ei. Poți preciza în momentul comenzii dacă ai un interval orar preferat pentru a fi sunat(ă). Produsele vor fi pregătite cu atenție și expediate prin curier rapid. Vei primi coletul în 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Curierul va face livrarea în intervalul orar 09.00-17.00. Gândește-te dacă vei fi acasă sau la serviciu și precizeaza adresa unde vei putea fi găsit(ă). Produsele sunt ambalate în mai multe straturi pentru a nu păți nimic pe parcusul transportului însă dacă pachetul ajunge cu ambalajul rupt, te rog, sesizează acest lucru curierului și verifică de față cu el că ceea ce ai comandat a ajuns cu bine.

Plata

Poți plăti produsele cu cardul bancar, ramburs sau prin transfer bancar.

Card - Plata prin card se face în mod securizat prin mobilPay de la Netopia. Cardurile acceptate sunt Visa și Mastercard. Se poate opta și pentru plata cu carduri de cumpăraturi, în maxim 3 rate cu carduri emise de Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank și BRD Finance.

Ramburs – La primirea coletului se va achita suma finală confirmată pe website sau telefonic, sumă ce include costul produselor și costul de transport. Nu se achită separat transportul către firma de curierat.

Transfer bancar – Se realizează după confirmarea telefonică a comenzii și după primirea facturii pe e-mail. Livrarea produselor se face după confirmarea plății de către banca noastră.

Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele promoționale!

* E-Mail: