Căutare
0
Coşul meu

Alegerea mărimii potrivite

Mărimile People Wear Organic sunt generoase:
• Dacă copilașul tău poartă mărimea 80 de la Zara, alege marimea 74/80 pentru el. Ii va veni bine acum dar și în următoarea perioadă.
• Dacă copilașul tău poartă mărimea 80 de la H&M, alege tot mărimea 74/80 pentru el, pentru că sunt mărimi similare, la fel de generoase.
• Se aplică același tipic și pentru restul mărimilor. Alegeți mărimea pe care copilașul o poartă în prezent, nu pe următoarea.
• Dacă copilașul tău este subțirel, evită pantalonașii tip șalvari sau pe cei ușor bufanți pentru că ți se vor părea prea largi pentru el. Alege pantalonașii mai slim.


In cazul Serendipity Organics mărimile sunt generoase. Alege exact mărimea de care copilașul tău are nevoie, nu una mai mare. Cel mai probabil copilașul va putea purta hăinuța Serendipity Organics mai mult decât vârsta/înălțimea maximă pentru care este recomandată.


Pijamalele Fresk pentru copii mari sunt realizate după standarde nordice de siguranță, astfel că sunt făcute pentru a cadea strâmt pe corp. Nu sunt largi. Dacă sunteți între mărimi, vă recomandăm să alegeți mărimea mai mare în cazul pijamalelor în 2 piese.

Pentru orice nelămurire, contactează-ne. Trimite-ne un mesaj cu ce hăinuță te intereseaza și noi te ajutăm cu măsurători exacte.


Newsletter

Abonează-te la newsletter pentru a fi la curent cu noutățile și ofertele promoționale!

* E-Mail: